Camber Logo Home Page

Φτιάξε μόνος σου ένα

Camber PC !

με επεξεργαστή Intel
με επεξεργαστή AMD

 

Προφίλ


Ιστορικό της Camber AE

Η Camber AE προέρχεται από την εταιρία Soft Support που ιδρύθηκε το 1987. Από το δεύτερο κιόλας έτος λειτουργίας καθιερώθηκε σαν ο μεγαλύτερος dealer της Atari στη Βόρειο Ελλάδα, με εκατοντάδες εγκαταστάσεις.

Το έτος 1989, μετά από σταθερή ανοδική πορεία αποφασίσθηκε η είσοδος της εταιρίας σε συστήματα IBM και συμβατά με εξαιρετική έως σήμερα επιτυχία, επενδύοντας σημαντικά ποσά στην έρευνα και την ανάπτυξη τεχνογνωσίας.

Επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της εταιρίας ένα βήμα παραπάνω, στις αρχές του 1992 ξεκίνησε η συναρμολόγηση των πρώτων IBM συμβατών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, των συστημάτων Camber PC. Σήμερα η κατασκευή, υποστήριξη και διάθεση των υπολογιστών Camber αποτελεί μία από τις κυριότερες δραστηριότητες της εταιρίας.

Η τεράστια πανελλαδική επιτυχία των υπολογιστών Camber PC, οφείλεται στην άριστη ποιότητα κατασκευής, την ιδανική σχέση κόστους / απόδοσης, πληθώρα παροχών μετά την πώληση και φυσικά την 3ετή εγγύησή τους.

Πάνω από 25 διακρίσεις τα τελευταία 2 χρόνια στα περιοδικά ειδικού τύπου, πιστοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την ανωτερότητα των υπολογιστών Camber.

Στην επιτυχία μας συνέβαλλε και η εξαιρετική τεχνογνωσία σε θέματα δικτυώσεων (intranets, LANs, WANs, διασύνδεση με Internet). Είμαστε πάντα σε διαρκή επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Microsoft Certified Partner, Microsoft OEM System Builder Gold Partner, Intel Product Integrator, Microsoft Office Authorized Dealer, Acknowledgment Cisco Reseller, Microsoft Internet/Intranet Solutions Provider, Microsoft Preinstallation Specialist είναι μερικοί μόνο από τους τίτλους που μας έχουν απονείμει οι μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο της Πληροφορικής.

Η δυνατότητα ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων, αποτελεί μία άλλη κύρια δραστηριότητα της εταιρίας. Εκτός των έτοιμων πακέτων εμπορολογιστικής χρήσης και συστημάτων ERP, προσφέρουμε την ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Τέλος όλα τα παραπάνω συμπληρώνονται από το άψογο, υπεύθυνο και γρήγορο service ακόμα και στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται πολλοί φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, όπως ΔΕΗ Β. Ελλάδος ΑΒΕΕ, ΟΤΕ Α.Ε., Δήμος Πολίχνης, Κοινότητα Ν. Μηχανιώνας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πανεπιστήμιο Θράκης, Σχολές ΔΕΛΤΑ Β. Ελλάδος ΑΕ, ΙΕΚ Δημητρέλη, πολλές μονάδες του ελληνικού στρατού, ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, TV 100, Ξενοδοχείο Queen Olga, Μπαλλής Χημικά ΑΕΒΕ, Ελληνοϊσπανικός Σύνδεσμος Β. Ελλάδος, Συν/σμός Φαρμακοποιών Θεσ/νίκης, Αλουμίνιο Μακεδονίας, Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, Άργος Διανομές Τύπου, ΓΕΚ ΑΕ, Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης κ.α.

Από το έτος 2000, η εταιρία επεκτάθηκε και στη χονδρική πώληση. Η συνέπεια, η εξυπηρέτηση, η υποστήριξη και οι ανταγωνιστικές μας τιμές συνετέλεσαν ώστε κι αυτή η δραστηριότητα να σημειώσει αμέσως πολύ μεγάλη αύξηση.

Εντυπωσιακά είναι τα μέχρι τώρα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας, σημειώνοντας την περίοδο 1993-2002 μέση αύξηση πωλήσεων 35% και μέση αύξηση καθαρών κερδών 28% ανά έτος.

Στους βραχυπρόθεσμους στόχους της εταιρίας περιλαμβάνεται η ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη με την προσθήκη on line service και τεχνικών παροχών μέσω Internet.

Από το έτος 2003 η Soft Support έγινε Ανώνυμη Εταιρία και απέκτησε τη νέα επωνυμία Camber AE.

Το έτος 2006 ξεκίνησε η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος της CAMBER.

Με δεδομένη την αλματώδη ανάπτυξη της Camber AE τα τελευταία έτη, την υπάρχουσα οργάνωση και κυρίως τους ευχαριστημένους πελάτες μας που είναι η καλύτερή μας διαφήμιση, πιστεύουμε ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο για τη συνέχιση της ανοδικής μας πορείας.

 

Πολιτική προσωπικού απορρήτου
Για ερωτήσεις ή προβλήματα που αφορούν αυτές τις σελίδες, επικοινωνήστε με webadmin@camber.gr
Copyright © 1998-2008  Camber AE